Strucchús az egészségért
Bemutatkozás:
AJÁNLATUNK: Vákuumcsomagolt strucchús rendezvényekre partikra, hatósági állatorvosi engedéllyel.
Az egészséges táplálkozás, alapanyaga
A strucchús, a vörös húsok kategóriájába tartozik, megjelenésében a marhahúsra emlékeztető, de annál valamivel sötétebb.
Alacsony zsír- és koleszterintartalma miatt fogyasztása feltétlenül javasolt gyermekeknek, várandós és szoptatós anyáknak, diétázóknak, sportolóknak,szív-és érrendszeri betegségekben, illetve magas vérnyomásban szenvedőknek.
A strucchús magas vas- és fehérjetartalma alapján mindenképpen az egészséges táplálkozás alapanyagául szolgál.
Kuriózumképpen említhető, hogy 100 gramm strucchúsban
háromszor annyi vastartalom van, mint a csirke, a sertés vagy akár a hal húsában, mégpedig olyan formában, hogy az emberi szervezetbe hoszszadalmas tranzakciók nélkül - azonnal be tud épülni, és elősegíti a vörösvértestek képződését.